Blog

Kategóriák
 
 
 
 
 

Az overálok az 1980-as években élték meg a csúcspontott, de az előnyöknek köszönhetően ismét visszatértek. Szeretnél a következő szezonban trendi lenni?

Akkor szükséged van overálra!

Az ébredés után reggel az első gondolatod: Mit viselni ma?

 

 

Szalagavató, jubileumi vagy esküvői ünnepségek.

Nem csak családi összejövetelekről, szórakozásról és örömről szól.

Ez a tökéletes outfitról is szól.

Outfit, amely mindenkit elkápráztat.

Tanácsot adunk neked hogyan ragyogj az ünnepségen.

 

Amint kint felmelegszik, az utcák azonnal szebbek és színesebbek. A nyár érkezésével együtt nyári ruhák jönnek a helyszínre. A férfiak minden ruhában szeretnek bennünket.

A női görbék a ruhában még szebbek és vonzóbbak.

 

A szabadidő szettek  a 19. századból származtak. Csak a férfiaknak készültek. Rövid idő elteltével, a férfiak népszerűsége után, nőkre is el kezdtek gyártani. A szabadidú szettek minden évtizedben változtak. Nagyon népszerű sportruházat volt. Az emberek kényelmes és sokoldalú ruhát igényeltek, ami nem zavarja őket a sportnál és nem korlátoza a mozgásokat.

A divattervezők azt akarták, hogy a szabadidő szettek a mindennapi ruházat részévé váljanak. Így hát a szabadidő szett a tornateremből az utcára költözött, onnan a nagy férfi és női divatboltokba.

Ezért nem hiányozhat a kiváló minőségű női és férfi szabadidő szett az ajánlatunkban. Megtalálja az elegáns készleteket, amelyek minőségi anyagokból készülnek. A kényelem nagyon fontos. Ugyanazokat a készleteket kínáljuk női és férfi tervezésben.

 

Hosszú ideig egy olyan terméket, modellt, egy divatos darabot akartunk  bevonni ajánlatunkba, amely trendi lesz. Stílusos, modern és valami rendkívüli lesz. Az volt az elképzelésünk , hogy valami olyasmit hozzunk a piacra, amit szeretni fognak a fiatal párok. Valami, amivel  a két szerelmes ember felhívja a figyelmüket . Ma divatban van, amikor a partnereknek van valami egyfroma ruhadarab , amivel megmutassák a világnak, hogy egymáshoz tartoznak. Akár egy kiegészítő, mint egy karkötő. Mi, valami többet akartunk. Nem csak egy kiegészítőt. Különleges ruhadarabot akartunk.

Így bevontuk ajánaltunka stílusos J.STYLE melegítőfelsőt.

 

A kézitáskák szinte mindanyiunk szíve ügye. Ezért nagy probléma, választani csak egyet.

A kézitáska kiválasztásakor mindig elsősorban a kézitáska igényeire koncentrálunk. Más táskát választunk munkába,  városba, az esti szórakozásra a barátnõkkel és a társadalmi eseményekre. A munka táskába nem csak személyes tárgyakat helyezünk, hanem különféle naplókat, anyagokat vagy egy üveg vizet is be kell helyeznünk. A táskának tágasnak  kell lennie. Egy kis méretű kézitáska elegendő az est számára, ahová az alapvető dolgokat - a pénztárcát,  telefont, kulcsokat, valami szájfényt – teszünk.v

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió