A SZABADIDŐ SZETTBEN A VÁROSBA IS!

Kategóriák
 
 
 
 
 

A SZABADIDŐ SZETTBEN A VÁROSBA IS!

A szabadidő szettek  a 19. századból származtak. Csak a férfiaknak készültek. Rövid idő elteltével, a férfiak népszerűsége után, nőkre is el kezdtek gyártani. A szabadidú szettek minden évtizedben változtak. Nagyon népszerű sportruházat volt. Az emberek kényelmes és sokoldalú ruhát igényeltek, ami nem zavarja őket a sportnál és nem korlátoza a mozgásokat.

A divattervezők azt akarták, hogy a szabadidő szettek a mindennapi ruházat részévé váljanak. Így hát a szabadidő szett a tornateremből az utcára költözött, onnan a nagy férfi és női divatboltokba.

Ezért nem hiányozhat a kiváló minőségű női és férfi szabadidő szett az ajánlatunkban. Megtalálja az elegáns készleteket, amelyek minőségi anyagokból készülnek. A kényelem nagyon fontos. Ugyanazokat a készleteket kínáljuk női és férfi tervezésben.

Ezek a készletek mind a nők, mind a férfiak számára azért készültek, hogy egyszerűvé tegyék az emberekkel való összekapcsolódást, egyértelmű jelzéssel, hogy egymáshoz tartoznak. Több egyszínű készlet áll rendelkezésre.

A legnépszerűbbek az ARMY készletek.

Ezeket a szabadidú szetteket mi gyártottuk, így a női tervezésben nem találod meg máshol a piacon.

A  tavasszal jönnek a melegebb napok, és a rövid szabadidő szettek hasznosak lesznek.

A férfiak szeretik őket, mert az egész nyaron fel használják, nem csak a sportokra, hanem minden szabadidős tevékenységre.

​​​​​​

Napjainkban már nem furcsa látni a szabadidú szettben öltözött emberek a társaságában.

Ez a ruhadarab már alkalmas a mindennapi viseletre is.
A szabadidő szettek a  napjainkban olyan ruhák, amelyeket mindenki szeretu - nők, férfiak és fiatalok. A szabadidő szett mindenki ruhásszekrényének szerves részévé vált.

A viselete szabadságot és komfortot kölcsönöz nekünk, ezért nem hiányozhat semilyen ruhatárból.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió