RAGYOGJ A TÁRSASÁGBAN

Kategóriák
 
 
 
 
 

RAGYOGJ A TÁRSASÁGBAN

Szalagavató, jubileumi vagy esküvői ünnepségek.

Nem csak családi összejövetelekről, szórakozásról és örömről szól.

Ez a tökéletes outfitról is szól.

Outfit, amely mindenkit elkápráztat.

Tanácsot adunk neked hogyan ragyogj az ünnepségen.

A társadalmi eseményekre egy bizonyos "dress code" szükséges betartani. Ilyen ünnepségre ideális a koktél ruha. Az ízléstől és alaktól függően választhatsz ruhát hosszban a térd felett, térd  alatt vagy bokáig, amelyek most IN.

Soha ne felejtsük el, hogy a bál hosszú ruhát igényel. A ruhához kényelmes magassarkú cipőt vagy szandált kell viselned. Ha nem akarsz vulgárisan kinézni, akkor vigyázz a cipő magasságának kiválasztásával.  A túl alacsony cipő sem a megfelelő választás, amely esetben hiányzik a nőnek az elegancia. Hölgyeim, vigyázzatok a selyem harisnyával, nem szandálhoz tartozik!

A ruhát kiegészítjük ékszerekkel. A kiegészítőket a ruhánk szerint választjuk. Itt érvényes a szabály "Kevesebb néha több".

Nagyon fontos a frizura és a smink is. Minden nő szépségét hangsúlyozza. Arról, hogy önbizalmat biztosít nem is kell beszélnünk.

Most ha már olyanok vagyunk mint egy hercegnők, gondoljunk a párunkra is. A megfelelően kiválasztott öltöny csodákat tehet. Egészítsd ki egy inggel, övvel és minőségi cipővel. Az ékszerek helyett egy nyakkendő vagy egy pillangó megfelelő. Szép, ha a férfi kezét  óra vagy mandzsettagomb díszíti.

És kezdődhet az ünneplés!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió