Kategóriák
 
 
 
 
 

Férfi farmernadrágok

 
 
Szűrés
Árkategória
A színe a
különleges kínálat
Szűrés speciális csoportok alapján
termék elérhetősége
Szűrés termék elérhetőség alapján
Méret
 
 

Farmer nadrágok – a legkedveltebb nadrágok a világon

A farmereket Levi Strauss készítette. Mint sok más, az amerikai álomról szóló történethez hasonlóan, Levi Strauss paranoid üzlet textilével kezdte kalandját. Abban az időben nem gondolta, hogy elkezd farmernadrágot készíteni. Minden megváltozott, amikor San Franciscóban senki sem érdeklődött egy sátorvászon iránt, amelyet először New Yorkból hozott, majd megpróbálta eladni. Ezért Strauss elhatározta, hogy a nadrág anyagának elkészítése jó választás. A munkaruhákra összpontosított. A varrás hatása lehet, hogy nem volt szép, ám minden bizonnyal a rendkívül tartósnak megnevezést megérdemelték. Strauss egyéb anyaga a ruhák elkészítéséhez a farmer volt. Durva anyag volt, amely a tengerész öltönyöknél volt használva. Indigó pigment alapú festékkel kombinálva megkapták az ismert színt. Érdekes, hogy maga az anyag egy olasz városból, Genovából származott.

 
 
több kategória
Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:
 
Megspórol: 28 %
Férfi stílusos kék farmernadrág 1063TM
Akció

Férfi stílusos kék farmernadrág 1063TM

12.061 Ft 8.699 Ft
 
 

Férfi farmernadrágok - tartósak és mindig divatosak

Levi Strauss több mint kétszáz évvel ezelőtt készítette az első férfi farmert. Rövid idő alatt nem csak a legnépszerűbb férfi nadrággá, hanem a leguniverzálisabb ruhadarabbá vált. Végül is, kevés olyan lehetőség van, amelyben a farmer viselése katasztrofálisnak bizonyulna. Alkalmas kabáthoz, inghez, de pólókhoz vagy pólóingekhez is. A farmert bármilyen cipővel lehet viselni - férfi sportcipő és formális cipő. A nadrág jelenlegi éves termelése meghaladja az egy milliárd eurót. Szóval évente minden hetedik ember vásárol egy pár farmert, és nincs arra utaló jel, hogy ez a trend megváltozna. A farmer a divatvilág részévé vált - nehéz elképzelni egy olyan szekrényt, amelyben nincs farmer.

 

Férfi farmernadrág - karcsú, normál, laza

A férfi farmerek a stílussal különböznek egymástól. A három legnépszerűbb a karcsú, normál és a laza férfi farmer. Szokványos a legklasszikusabb vágású, ezért érdemes elsőként felemlíteni. A férfi normál farmernek egyenes lábszára van a teljes hosszán, és mindenki számára megfelelő. Ezzel azonban különbözik a karcsú férfi farmertől. Nagyon jól alkalmazkodnak a karakterhez, ugyanakkor hatékonyan ki is hangsúlyozzák. Természetesen ez a normál test és karcsú alakú emberek számára való. A férfi laza farmernek széles lábszára van és laza. Bár a test felépítésének néhány hiányosságát képes elrejteni, mégsem alkalmasak mindenki számára. A masszív combokkal rendelkező férfiaknak kerülniük kell őket, mert feleslegesen szélesíti az alakjukat.

 

Divatos férfi farmer - lyukakkal és kopott hatással

A lyukakkal ellátott férfi farmerek már több éven keresztül a legnépszerűbbek. Csakúgy, mint a kopott hatású férfi farmerek. Mindkét típusú divatos farmer nadrág jól illeszkedik a streetwear stílushoz. A speciális anyagi károk nagyon érdekes hatást fejtenek ki, és ezért a kopott hatású és a lyukacsos farmer nadrágok tökéletes választás lesz a mindennapokon. Üzletünkben talál nyílásokkal ellátott farmereket, valamint boka feletti farmereket, amelyek még jobban megfelelnek a jelenlegi divat trendeknek. Léteznek még a szezon legfontosabb színei - a fekete és a szürke férfi farmer minden szekrény elengedhetetlen része. Nézze meg farmer joggerjainkat és átmeneti kabátjainkat, amelyek tökéletesen illeszkednek a farmernadrágokhoz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió