Kategóriák
 
 
 
 
 

Férfi fehér nadrágok

 
 
Szűrés
Árkategória
A színe a
különleges kínálat
Szűrés speciális csoportok alapján
termék elérhetősége
Szűrés termék elérhetőség alapján
Méret
 
 
Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:
 
Megspórol: 10 %
Férfi stílusos fehér farmernadrág 3004B
Akció

Férfi stílusos fehér farmernadrág 3004B

11.327 Ft 10.196 Ft
 
 

Férfi fehér nadrág típusok

A fehér férfi nadrágokat leginkább a teniszpályákon volt látni. Manapság bárhol az utcán találkozhatunk velük. Ugyanakkor el kell ismernünk, hogy a városi, informális outfittekben is jól néznek ki. Bár sok férfi félhet a fehér színtől, érdemes legalább kipróbálni. Az ilyen típusú nadrág bizonyítja a tökéletes stílusérzetet.

Mint már említettük, a férfi fehér nadrágot a közelmúltig a sporthoz társították. A fehér egy olyan szín, amelyet kizárólag a teniszezők és a golfozók viseltek. A fehér színt, olyan színnek könyvelték el, amely nem mindenki számára alkalmas. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a fehér ruhát nagyrészt "felső polc"-ú árúnak tekintették, ami azt jelentette, hogy nem mindenki engedhette meg magának, hogy viselje, vagy a szekrényben tartsa. Szerencsére ez megváltozott, és a férfiak - státusuktól vagy társadalmi rétegtől függetlenül - ismét egyre gyakrabban választják az ilyen típusú ruházatot. És nem csak a sportos outfittekre gondolunk, hanem a klasszikus outfittekre is, amelyek különféle alkalmakra, vagy akár mindennapi viseletre vonatkoznak. E tények ellenére gyakran felmerül a kérdés, hogy az ilyen nadrágok mihez illenek a legjobban.

Fehér farmernadrág - klasszikus nadrág férfi változatban

A férfi fehér farmernadrág kombinálásakor ajánlott a mediterrán divat ihlette, amelyet évek óta ural a tengerészeti stílus. A fehér egy semleges szín, így sok más szín ideális alapjaként szolgál. Javasoljuk, hogy ezt a színt kontrasztos árnyalatokkal, például sötétkékkel kombinálja. Ez a kombináció jól néz ki és időtlen.

A férfi fehér vagy világos farmernadrág jól néz ki, sötétkék (tengerészkék) színű pamut vagy lenvászon pólóval, amely azonnal kiváltja a szünet vagy a nyaralás hangulatát. Ez a kombináció még jobban néz ki, ha feladja a rövid ujjakat, és hosszú ujjú pólóra cseréli, amely ujját feltűri. A nyári szezonban különösen a bátor férfiaknak javasoljuk a szalmakalapok viseletét is.

Nézze meg ezeket a kategóriákat is, ahol biztosan talál olyan darabot, amelyet kombinálhat a férfi fehér farmernadrággal:

 

Férfi pulóverek

Férfi kabátok

Férfi szvetterek

 

Férfi nadrág 2 az 1-ben - szakadt farmernadrág

A férfi fehér nadrág, lyukakkal, úgynevezett szakadt farmernadrág, egy TOP divatos darab. Ezért az ilyen nadrág sok úriembert szólított fel, akik szeretnének kitűnni a tömegből. A divatmúlt azt mutatja, hogy a múltban, mielőtt a szakadt farmer meghódította a divatvilágot, a kopás és a ruhákon talált lyukak rámutattak a társadalmi helyzetre. Érdekes kombináció a férfi szakadt fehér farmernadrág hatalmas férfi fekete cipővel és bomber kabáttal, amelyek színe megegyezik a cipő színével. Egy ilyen outfitthez illesszen egy fehér vagy fekete egyszínű pólót, és a stílusos outfitt készen is van. Ha jobban érzi magát tökéletesen illeszkedő típusú nadrágokban, válassza a fehér slim-fit nadrágokat, amelyeket egyszerűen összekombinálhat a farmer vagy flanel ingekkel.

Rövid lecke a divat és a stílus világból - férfi fehér nadrág

A fehér színt a bátor emberek színének tekintik. Ennek oka az, hogy már maga a fehér szín vonzza a környék figyelmét. Ezért az ilyen nadrág legjobb kombinációja az egyszerű, egyszínű kiegészítők, például szürke, fekete, barna és a bézs. Hogyan hangolhatjuk a cipőt az ilyen nadrághoz? A mokaszinok a tökéletes alternatíva, ha formálisabb vagy klasszikusabb outfittet szeretne. Sportos vagy laza outfittek esetén, válassza a férfi sportcipőket.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió