Kategóriák
 
 
 
 
 

FÉRFI PÓLÓK

 
 
Szűrés
Árkategória
A színe a
különleges kínálat
Szűrés speciális csoportok alapján
termék elérhetősége
Szűrés termék elérhetőség alapján
Méret
 
 

Férfi póló – a férfi szekrény alapvető eleme 

A férfi póló az egyik legfontosabb stilizációs elem a legtöbb férfinál. Bár száz évvel ezelőtt néhányan úgy gondolták, hogy a póló inkább fehérnemű, mint olyan ruházat, amelyekben mások előtt mutatkozhatnának. Szerencsére fejlődött a férfi pólókhoz való hozzáállás, és ma divatosnak és elegánsnak érezheti magát a pólójában. A férfi pólók bármilyen stílushoz tökéletesen illeszkednek - a sportos, laza és streetweaverektől, egész az elegáns alkalmi stílusig, ha természetesen jól összevan kombinálva az outfitt. Sőt, sokoldalúságuk nem csupán a kiválasztható stílusok számában tükröződik, hanem azok viselésének idején is. Végül is nincs olyan évszak, amelyben a póló nem lenne megfelelő. Igaz, hogy csak nyáron és a tavasz végén szaladhat ki az utcára pólóban, bármilyen melegítő felső vagy férfi kabát nélkül. 

 
 
több kategória
Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:
 
Megspórol: 61 %
Férfi piros mintás póló SS-100603CE
Akció

Férfi piros mintás póló SS-100603CE

4.933 Ft 1.909 Ft
Megspórol: 70 %
Férfi fehér polóing MN6010B
Akció

Férfi fehér polóing MN6010B

8.457 Ft 2.539 Ft
Megspórol: 70 %
Férfi szürke polóing MN6010SI
Akció

Férfi szürke polóing MN6010SI

8.457 Ft 2.539 Ft
Megspórol: 70 %
Férfi zöld polóing MN6010C
Akció

Férfi zöld polóing MN6010C

8.457 Ft 2.539 Ft
 
 

Uniformis és nyomtatás – válasszon a saját stílusához legközelebb lévő férfi pólót 

Boltunkban található férfi pólók különböző színekkel és mintákkal rendelkeznek. Így kiválaszthatja az igényeinek a leginkább megfelelőt. A férfi nyomtatás nélküli pólók kiváló választás a mindennapokra. Farmerrel és zakóval kiegészítve viselheti munkahelyen vagy egyetemen, valamint esti kirándulások során a barátokkal. A nyomtatás hiánya helyet hagy más ruházati elemek számára. A nyomtatás nélküli férfi pólókat lyukacsos farmernadrággal vagy színes férfi sportcipővel egészíthet ki. Ha azonban a stilizálás többi része visszafogott, és nincsenek kéznél feltűnő elemek, nyomtatott férfi pólóval vonzhatja a szemeket. A nyomtatás grafikákat és szöveget is megjeleníthet. A betűkkel és grafikákkal ellátott férfi pólók jó választás a streetwear és a sport stílushoz. Ezek lehetővé teszik, hogy kifejezze önmagát.

 

Férfi póló az edzőterembe és a outdoor edzéshez 

A pólók iránti szélesebb körű érdeklődés kezdete a sport. Ezen felül néhány név specifikus tudományágakból származik - például a pólóingeket a lovagló játékosok ruhája ihlette a játék során. Manapság a férfi póló nélkülözhetetlen minden típusú edzéshez. Figyelembe kell azonban venni a kompozíciót. A pamut mezek, bár nagyon szellősek és kényelmesek, nem alkalmasak az edzőterembe. Az edzéshez kevésbé természetes anyagokból készült ruha az ideális választás, vagy a többféle szálak kombinációja. Hasonlóképpen, amikor a férfi nyári pólókról van szó - a 100%-os pamut ideális egy napsütéses napon, amikor nem tervez semmilyen fizikai erőfeszítést. Az esős időjárásban a férfi pamut póló segít hatékonyan legyőzni a kényelmes mozgást.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió