Kategóriák
 
 
 
 
 

Ferfi rövid ujjú pólók

 
 
Szűrés
Árkategória
A színe a
különleges kínálat
Szűrés speciális csoportok alapján
termék elérhetősége
Szűrés termék elérhetőség alapján
Méret
 
 

Férfi póló – a fehérneműtől egész a modern divatig 

A pólók már közel száz éve láthatók. Fontos megemlíteni, hogy hamarabb találták fel őket mint a fehérneműeket. Szerencsére a divat fejlődésén keresztül, a huszadik század elejétől kezdve, a pólókat egyre inkább szívesen viselték - először sportolók, majd fiatal férfiak, akiket nagyon hamar magával ragadt a könnyű, sportos stílust. Férfiak, mert a férfi pólók korábban jelentek meg, mint a női pólók. Az első nagyobb méretű pólókat férfiaknak, és pontosabban az amerikai katonáknak tervezték. 1942-ig azonban senki sem említette a pólókat, mert ez a név csak akkor jelent meg, miután a T Type Shift-et az Egyesült Államok haditengerészetének készítették. Noha természetesen névmegjelölések megtalálhatók a T. betűhöz hasonló pólók alakjában. Mégis, valaki, aki nagyon népszerű volt, érdeklődött a póló pozíciójának megteremtésében a divatpiacon. Szerencsére a várakozás nem tartott sokáig. Marlon Brando egy pólóban bevezette a vágynak nevezett t-shirt-öt, így a férfi póló végre divatba jött.

 
 
Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:
 
Megspórol: 61 %
Férfi piros mintás póló SS-100603CE
Akció

Férfi piros mintás póló SS-100603CE

4.933 Ft 1.909 Ft
 
 

A legkedveltebb öltözék a világon – férfi póló 

Már kb. 70 eltelt a Tram premiertől. A pólók viszont nagyon kedveltek az óta is. Nincs min csodálkozni – a férfi pólók többnyire pamutból készültek, hogy a viseletük kényelmes legyen, ugyanis szellősek és gyengédek a bőrhöz. A pamuton kívül viszont más anyagokat is felhasználnak készítéskor, mint a poliészter vagy a spandex, aminek köszönhetően a póló tökéletesen íveli és kiemeli a testet. Nem csak a kényelem a fontos hanem a sokoldalúság is az. A férfi pólók tökéletes kiegészítő minden stílushoz. Tökéletesen illik minden elérhető nadrághoz – farmernadrág, vagy melegítőnadrág. A férfi póló jól mutat a sportcipővel is. 

Érdekes pólók felirattal és nyomtatással díszítve 

A piacon nagyon sok változat létezik. Egyike a legkedveltebbeknek a férfi nyomtatással díszített póló. Az érdekes díszítés vagy a felirat engedélyezi, hogy kifejezze Önmagát. A felirattal vagy nyomtatással díszítet póló az egész outfitt karakterét is kiemelheti. A helyesen kiválasztott outfitt darabjai biztosítják, hogy nem fog unalmasan kinézni. 

 

Uniformis és mintás pólók 

A színes pólók, mint a fehér vagy szürke, ideálisak a klasszikus outfitthez sportcipővel és farmernadrággal kombinálva. Ez a stilizáció fehér pólóval kiegészítve tökéletes lesz a nem formális partikra, vagy a munkába. Minden, ami ehhez szükséges egy csíkos póló, amely a kinézeten kívül képes optikailag szélesíteni a mellkast. Kínálatunkban csíkos és más mintás pólókat is talál. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió