Kategóriák
 
 
 
 
 

FÉRFI SZABADIDŐ SZETTEK

 
 
Szűrés
Árkategória
A színe a
különleges kínálat
Szűrés speciális csoportok alapján
termék elérhetősége
Szűrés termék elérhetőség alapján
Méret
 
 

Mindem sport alapja a megfelelő öltözék

Ami a sportos öltözéket illeti, a legfontosabb a kényelem. Ezen kívül, a sportos öltözék vagy a szett használható mindennapi viseletre is. Ezért állítjuk, hogy ilyen sportos szett, nem hiányozhat egy ruhaszekrényből sem.
Viszont semmi sem gátolja abban, hogy a felső vagy alsó részt külön is viselje. A férfi szetteknél biztos lehet abban, hogy együtt tökéletesen mutatnak. Egy másik nagyon fontos előnye a szetteknek az, hogy egyszínűek és univerzális alakítással rendelkeznek, így bármilyen stílushoz illeszkednek. A MODANOEMI férfi sportos szettek két részből állnak, melegítőfelső és nadrág. Mindkettő kiváló minőségű meleg anyagból készült. Ennek köszönhetően tornázhat bennük a tornateremben, de a külső területeken is. Ezen kívül a nadrág alsó részén és a melegítőfelső ujjainak végein elasztikus szegély található, amely gátolja, hogy a hideg levegő az öltözék alá kerüljön.

 
 
Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:
 
Megspórol: 10 %
Férfi szabadidő szett PS2019M
Akció

Férfi szabadidő szett PS2019M

8.037 Ft 7.235 Ft
Megspórol: 20 %
Férfi fekete szabadidő szett kapucnival PS2019CSK
Akció

Férfi fekete szabadidő szett kapucnival PS2019CSK

9.867 Ft 7.893 Ft
Megspórol: 20 %
Férfi grafit szabadidő szett kapucnival PS2019GSK
Akció

Férfi grafit szabadidő szett kapucnival PS2019GSK

9.867 Ft 7.893 Ft
Megspórol: 20 %
Férfi grafit szabadidő szett PS2019G
Akció

Férfi grafit szabadidő szett PS2019G

9.044 Ft 7.240 Ft
 
 

Kényelem – a sportos férfi szettek alapja

A legfontosabb a tornázás közben a kényelmes öltözék. Ezért, mindegy hogy beltéri vagy kültéri tornázásról van szó, szükséges hogy maximálisan kényelmesen érezze magát. Minden fajta torna, legyen az erő vagy csak klasszikus futás, valamilyen szintű mozgást igényel. A nem megfelelő öltözék gátolja a mozgásban, és negatívan is hat a tevékenységre. Csak gondoljon bele, mi minden történhetne, ha egy meglazult ruhadarab beleakadna a tornagépbe, mint például a futó szalag, akkor azonnal rájön, milyen fontos is a megfelelő sportos öltözék és a testhez tapadása.


Üzletünkben különféle ruhadarabokat talál, amelyek segítik a tökéletes sportos outfitt kialakítását. Ezek közzé tartozik a férfi sportcipő. Kivételesen kényelmes cipőket kínálunk, amelyek az edzés elengedhetetlen részévé vállnak. Ami a hideg évszakokat illeti, mint az ősz meg a tél, bizonyára nem szabad megfeledkeznie a férfi sapkákról sem, mert nem mindig elég a kapucnis melegítőfelső. Egy másik darab, amely nem hiányozhat outfittjéből a póló. A kiválasztásakor elsősorban az anyagára figyeljünk oda, és bizonyosodjunk meg, hogy minőségi és nem e fogja gátolni a mozgásban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió