Kategóriák
 
 
 
 
 

Férfi szakadt farmernadrágok

 
 
Szűrés
Árkategória
A színe a
különleges kínálat
Szűrés speciális csoportok alapján
termék elérhetősége
Szűrés termék elérhetőség alapján
Méret
 
 
Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:
 
Megspórol: 20 %
Férfi stílusos szürke farmernadrág KA891S
Akció

Férfi stílusos szürke farmernadrág KA891S

9.044 Ft 7.235 Ft
Megspórol: 10 %
Férfi stílusos fehér farmernadrág 3004B
Akció

Férfi stílusos fehér farmernadrág 3004B

11.327 Ft 10.196 Ft
Megspórol: 20 %
Férfi denim kék jogger JOG2034A
Akció

Férfi denim kék jogger JOG2034A

14.234 Ft 11.387 Ft
Megspórol: 20 %
Férfi denim kék jogger JOG2041SM
Akció

Férfi denim kék jogger JOG2041SM

14.316 Ft 11.455 Ft
 
 

Férfi szakadt farmernadrágok - a divat, amely már fél évszázad óta tart

Mennyibe kerülnek a lyukacsos férfi farmernadrágok? Az ár lenyűgöző. Mindenesetre, még ha az ilyen nadrág nem is tartozik a legolcsóbb fajtákhoz, biztos lehet benne, hogy az ilyen típusú nadrág soha nem fog kimenni a divatból, ezért egy ilyen vásárlást nem bán meg az ember. Ezért kellene kicsit többet megtudni róluk. Feltétlenül nézze meg azokat a kategóriákat is, amelyek tippet adnak arra vonatkozóan, hogy mi illik a legjobban az ilyen nadrágokhoz.

Tippünk:
Férfi kabátok
Férfi pólók
Férfi cipő

A világ azelőtt, hogy a férfi szakadt nadrágok meghódították a divatvilágot

Mielőtt ez a darab az egyik legdivatosabb ruházat lett, ezeket a nadrágokat íztelennek tekintették, és a ruházat legkisebb károsodását a rosszabb pénzügyi helyzet jeleként tekintették. Abban az időben a tökéletesség uralkodott a legmagasabb szinten, ezért a kopást, vagy a ruházat bármilyen károsodásának jeleit a lázadás egyértelmű jeleinek tekintették. Ma azonban ez csak egy történelmi tény, és a valóság teljesen más. Manapság a férfiaknak nem kell tökéletesnek látszaniuk, sem alacsonyabb osztályúaknak lenniük, hogy megengedhessék maguknak ilyen szakadt nadrágot viselni. Ezért ajánljuk az ilyen típusú farmert mindenkinek, aki jól és divatosan akar kinézni.

A férfi szakadt farmernadrágok története

A legdrágább lyukakkal díszített farmernadrág körülbelül 250 000 dollárba kerül. Lehetetlenség? És mégis így van! A legdrágább lyukakkal díszített farmernadrágot a kanadai Dussault Apparel márka készítette. Ezek a nadrágot drágakövekkel és fehérarany láncokkal vannak gazdagon díszítve, és repedésekkel kombinálva. Egyesek szerint ez egy nagyon szokatlan kombináció. A végső hatás azonban óriási benyomást tett az ügyfelekre. A tökéletes stílus megteremtéséhez kombinálja ezeket a farmereket férfi szvetterekkel vagy pulóverekkel.

A szakadt farmer dicsőségének kezdete

A legismertebb lyukakkal ellátott farmernadrág a Rolling Stones - Sticky Fingers album borítóján található. Az 1970-es évek elején e albumnak köszönhetően bolondultak bele az emberek a „lyukacsos nadrágokba”. Ezután először a szakadt nadrágok a divatos ruházat létrájának tetejére kerültek.

Férfi szakadt farmernadrág - férfi stilizálás

Mi néz ki a legjobban, a férfi szakadt farmernadrággal kombinálva? Könnyebb megmondani, hogy mi nem illik az ilyen nadrágokhoz. Függetlenül attól, hogy sötétkék farmert választ lyukakkal, fekete farmert vagy klasszikus kék színűt, előfordulhat, hogy az elegáns ing vagy elegáns kabát kombinációja alkalmatlannak tűnik majd. De az ellenkezője az igaz. A mai divat elsősorban a különböző kombinációk kísérletezésén alapul. A szakadt joggerek lazább szvetterekkel vagy könnyű kötött pulóverrel kellene kombinálni. A TOP kombináció a szakadt nadrág, és a kockás flanel ing.

A másik leggyakoribb kombináció a szakadt farmernadrág és egy klasszikus egyszerű póló. Kombinálhatja akár farmer inggel is. Stílusa nem veszíti el minőségét. Tökéletesen kiegészítheti őket férfi sportcipővel, például a vászoncipővel, vagy stílusos slip-on cipővel. Ha lehűl a levegő, akkor az ideális kombináció a szakadt farmernadrág és a férfi stílusos bomber kabát. Egy ilyen eredeti outfitt minden bizonnyal nem marad észrevétlenül.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió