Kategóriák
 
 
 
 
 

FÉRFI SZVETTEREK

 
 
Szűrés
Árkategória
A színe a
különleges kínálat
Szűrés speciális csoportok alapján
termék elérhetősége
Szűrés termék elérhetőség alapján
Méret
 
 

Férfi szvetterek – történelem

Tudta, hogy az első szvetterek a horgászoknak készültek? Gyapjúból gyártották, aminek köszönhetően a horgászok kellemes melegben érezték magukat, annak ellenére is, hogy egyfolytában hideg nedves levegőn voltak. Nem sokkal ezután, a férfi szvetterek annyira népszerűek lettek, hogy a 19.-ik században már majdnem az egész Európában viselték őket. E évszázad végén már Amerikában is megjelentek. Itt viszont inkább a sportolók viselték őket.

 
 
több kategória
Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:
 
Megspórol: 28 %
Férfi piros karácsonyi szvetter SP2018CE
Akció

Férfi piros karácsonyi szvetter SP2018CE

9.867 Ft 7.119 Ft
Megspórol: 23 %
SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018B
Akció

SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018B

17.862 Ft 13.669 Ft
Megspórol: 23 %
SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018S
Akció

SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018S

17.862 Ft 13.669 Ft
Megspórol: 23 %
SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018CE
Akció

SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018CE

17.862 Ft 13.669 Ft
Megspórol: 23 %
SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018C
Akció

SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018C

17.862 Ft 13.669 Ft
 
 

A szvetterek a férfi ruhaszekrény elengedhetetlen részei

Legalább egy okot ismerünk, miért is van ez így. Az első az, hogy minden férfi jól néz ki benne, bármilyen alakja is legyen. A másik ok, amiért ennyire népszerűek a szvetterek az, hogy bármilyen évszakban használhatók. Tavasszal és ősszel, viselhető mint egy réteg, ősszel és télen pedig mint egy meleg réteg a kabát alá.

A szvetter tökéletes alternatíva a férfi melegítőfelső helyett. Különösen nagyon illik az ünnepélyesebb alkalmakra. Férfi galléros szvetterek, de a klasszikus vágású szvetterek is tökéletesen kiegészítenek bármilyen férfi nadrágot. Mindennapi viseletkor egészítse ki jogger vagy farmer nadrággal. Viszont semmi nem gátolja abban, hogy egészítsen ki vele egy elegánsabb nadrágot is. A szvetter tökéletesen néz ki nem csak önmagában, de bármilyen férfi pólóval is kombinálva. A férfi szvetterek nagyon könnyen kombinálhatók bármilyen felső rétegű öltözékkel, legyen az akár férfi téli kabát, átmeneti kabát, bomber kabát vagy elegáns kabát.

Egyszínű és mintás férfi szvetterek

A szvetter kiválasztása csak az Ön elvárásaitól függ. Ebben az esetben nem ismerünk korlátozást. A lényeg, hogy jól összekombinálja az outfitt többi részével. Ha mintás nadrágot választ, jobb, ha egyszínű szvettert választ hozzá. Ellenkező esetben, ha mintás szvettert, vagy karácsonyi motívumú szvettert választ, kombinálja inkább egyszínű férfi nadrággal.

Kapucnival vagy a nélkül?

Ha a melegítőfelső közt vagy a szvetter közt gondolkodik, csak amiatt a tény miatt, hogy kapucnival vagy kapucni nélkül szeretné, egy jó hírünk van az Ön számára. Kínálatunkban kapucnis szvettereket is talál. Tökéletesen teljesítik az elvárásokat és tökéletesen helyettesítik a férfi kapucnis melegítőfelsőket. Főleg abban az esetben, ha egy formálisabb outfittre van szüksége.

A legjobb anyag a férfi szvetterekre

A szvettereket nem csak azért viselik az emberek, hogy jól nézzenek ki bennük, hanem hogy kellemes melegben érezzék magukat. Ezért szükséges odafigyelni arra is, hogy milyen anyagból készültek. Ismerünk műszálas anyagokat, amelyek képesek megtartani a meleget, de nem igazán kellemes tapintásúak. Ezért inkább a pamutos szvettereket ajánljuk, mivel a pamut légáteresztő anyag, amelyik tökéletesen felmelegíti, miközben a bőre nyugodtan tud lélegezni. Bónuszként nagyon kellemes tapintásúak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió