Kategóriák
 
 
 
 
 

Férfi vászoncipők

 
 
Szűrés
Árkategória
A színe a
különleges kínálat
Szűrés speciális csoportok alapján
termék elérhetősége
Szűrés termék elérhetőség alapján
Méret
 
 
Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:
 
Megspórol: 50 %
Férfi fekete sportcipő MNDD46-1C
Akció

Férfi fekete sportcipő MNDD46-1C

6.697 Ft 3.347 Ft
 
 

Férfi sportcipők - minden outfitt frissítésének egyik módja

A sportcipőket régebben csak a sporttevékenységekkel vagy iskolai papucsokkal társították. Többnyire fekete sportcipőről volt szó fehér gumis talpal és fűzőkkel. Manapság ezek textilcipők, amelyeket idősebb és fiatalabb emberek viselnek a legtöbb outfitthez. Nincs semmilyen korhatár. A sportcipőkkel kiegészített outfittek, még a legelegánsabbak is, lazábbaknak tűnnek.

Hivatalos és nem hivatalos stílus és a sportcipők - hogyan lehet őket kombinálni

A férfi divat nagyon nyitott, és alkalmas a kísérletezésre. Ne féljen kombinálni a férfi sportcipőt, akár laza, akár hivatalos outfittekhez. Még egy olyan elem is, mint a férfi sportcipő, meghatározhatja a stílus eredetiségét, és frissességét és ifjúságot hozz az outfittbe. Az időtlen kombinációt is javasolunk, például: férfi fekete / fehér sportcipő klasszikus férfi farmerrel és pólóinggel vagy egyszerű pólóval. Ezzel a kombinációval semmit nem tud elrontani. Több információ lejjebb.

Városi stílus - boka sportcipő és hogyan tovább?

A férfi sportcipők a legjobban illenek a városi outfittekhez. Viseljen boka sportcipőt farmer joggert vagy rövidnadrágot, és egy laza outfittet kaphat, sétához, randevúhoz vagy barátaival való sétához. Ehhez kombináljon nyomtatással díszített pólót vagy pulóvert, laza sapkát vagy siltest és a stílusos outfitt készen is van. Ne féljen a színes sportcipők miatt. Számos színválaszték közül választhat.

„Basic“ stílus, sportcipők és azok rövid népszerű története

Lehet, hogy meglepjük, de a férfi sportcipő egy hosszú történelmi hagyományú cipő. Az Egyesült Államokból származnak, és a Converse készítette - akinek a neve még mindig ismert a tizenévesek, a diákok és a felnőttek körében. A férfi sportcipő eredetileg csak az amerikai kosárlabda játékosok cipője volt, csillaggal a bokán, amely a mai napig "túlélt" a sportcipők alkotójának - AllStars - logója. A vastag gumi talp és a fekete vászon külső anyag divatos klasszikus. Ez a férfi sportcipő típus egy úgynevezett must have darab.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió