Kategóriák
 
 
 
 
 

Női fekete cipő BK913C

Női fekete cipő BK913C
 
Megspórol: 53 %
Akció
Női stílusos cipő, amely nagyon könnyű és kényelmes. Univerzális darab, amely tökéletesen megyen mindenféle stílushoz, legyen az akár farmernadrág. Ez a model hamar megtalálja kedvelőit, mivel nagyon kényelmes, könnyű és meleg. Stílusos férfi és női ruhákat MODANOEMI megrendelheti MODANOEMI.hu
Cikksz.:BK913C_36
Gyártó:MODANOEMI
Rendes ár: 12.334 Ft Méret: 36: 5.759 Ft

Hozzáférhetőség
Jelenleg nem kapható ez a termék.
Elérhetőség: Raktáron
:

Elérhető variációk
 • Típus: női cipő
 • Szín: fekete
 • Talp magasság: 5 cm
 • Cipő magasság: 17 cm
 • Platform magassága: 2,5 cm
 • Szigetelés: nem
 • Záródás: fűző
 • Anyag: eco-bőr
 • Szezon: őszi / téli
 • Alkalom: mindennapi
 • Javasoljuk, hogy a méret kiválasztásakor használja a méret táblázatot.
Méret Belső talphossz
36 23 cm
37 24 cm
38 24,5 cm
39 25 cm
40 26 cm
41 26,5 cm

 

 
 

Női hótaposó – hihetetlenül univerzális cipő

A téli cipőnek nem kell feltétlenül úgy kinéznie, hogy gondolkodnunk keljen mit is vegyünk fel, hogy eltakarjuk. Mi olyan női hótaposókat kínálunk Önnek, amelyek jól és stílusosan néznek ki, így nem lesz oka szégyenkezni a régi agyon hordott cipő miatt. Minden csak Öntől és az igényeitől függ. Kínálatunkban olyan téli cipőket talál majd, amelyek nem csak a nadrágokhoz, de a ruhákhoz és szoknyákhoz is illenek majd. A hótaposók vastag talpa biztosítja a kényelmet, meleget és főleg azt, hogy meg a vastag hó réteg esetében sem kell majd félnie, hogy a cipő beázik. Amint már említettük, a cipőink olyan kényelmesek, hogy az egész napos viselet sem terheli majd meg lábait. A női hótaposók kiváló választás a télre és bármilyen alkalomra, mivel manapság rengeteg modell létezik, az egyszerű laza stílusútól egész a szép és elegáns darabokig.

Még ha a hótaposók elsősorban az északi országokba voltak tervezve, ahol a tél nagyon erős volt, nagyon jó, hogy ez az exkluzív és speciális darab eljutott hozzánk is. Az éghajlati viszonyok egyre gyakrabban változnak és megesik, hogy a hőmérséklet a téli időszakban nagyon csökken, és ilyenkor jó, ha kéznél van esetleg a bakancs, vagy egy egyszerű női cipő, amely melegben tartja majd a lábát.

Prém juh gyapjúból, párduc mintás vagy klasszikus egyszínű dizájn, ezek a hótaposók a MODANOEMI-ben 

Már rég nem divat télen morcosan és szürkületbe öltözni. Az ősz és a tél manapság minden színben játszódik. Csak annyit kell tennie, hogy választ kínálatunkból. Különféle téli cipőket kínálunk, különféle vágású és dizájn feldolgozással. Ha kiválóan szeretne kinézni, de egyaránt kényelmesen és melegben is szeretné magát érezni, akkor mi teljesítjük ezeket a kívánságait. A mi termékeink viseletekor, egy igazi FASHION DIVA ként fogja magát érezni. Nagyon jó hír az is, hogy miden modellünk különféle színváltozatokban kaphatók. Kínálatunkban talál hótaposókat klasszikus fekete színben, de ha egy extravagánsabb darabra vágyik, válasszon feltűnőbb színeket, mint például a piros, rózsaszín vagy extravagáns arany és ezüst szín. Hasonló színváltozatokban kínáljuk a sport cipőket is. Ha esetleg szeretné bővíteni szekrényét sport cipővel, akkor ne habozzon és nézze meg kínálatunkat, amelyet kiváló áron kínálunk. Kiváló minőségű cipőket kiváló áron csak a MODANOEMI.hu-n talál.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió