Kategóriák
 
 
 
 
 

Karácsonyi pulóverek párok számára

 
 
Szűrés
Árkategória
A színe a
termék elérhetősége
Szűrés termék elérhetőség alapján
Méret
 
 
Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:
 
Megspórol: 23 %
SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018B

SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018B

17.862 Ft 13.669 Ft
Megspórol: 23 %
SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018S

SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018S

17.862 Ft 13.669 Ft
Megspórol: 23 %
SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018CE

SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018CE

17.862 Ft 13.669 Ft
Megspórol: 23 %
SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018C

SZETT karácsonyi szvetterekből pároknak SET2018C

17.862 Ft 13.669 Ft
 
 

Karácsonyi pulóverek mindkettőtöknek - egy varázslatos karácsony

A páros karácsonyi pulóverek minden téli szezonban slágerek. Gyönyörűek, kényelmesek és a hideg napokon felmelegítik még azt a legnagyobb fázóst is. A karácsonyi pulóverek párok számára előnyei itt nem érnek véget. Összekötik az egész családot és felvillanyozzák a légkört. A pároknak szóló pulóverek kényelmes és kellemes módja annak, hogy megünnepeljük a közelgő ünnepeket, és időt töltsünk szeretteinkkel – azaz, egy olyan időt, amikor mindenki boldog, és elfelejtik az összes problémát. Ha egy karácsonyi pulóvert viselünk, az illetőnek és a háztartás összes tagjának hangulata automatikusan javul. Jobb, ha az öltönyöket és egyéb formális öltözékeket más alkalmakra hagyjuk, például családi ünnepségekre, és az ünnepek alatt karácsonyi stílusban ragyogunk.

Pulóverek a párok számára - ideális karácsonyi ajándék

A párok számára ajánlott pulóverek karácsonyi és a téli motívumokkal ünnepélyesek, és nem mindegyiknek van kihívó színe, vagy nagy és vicces mintája. Sok minimalista és finom grafikai kialakítású pulóver található. Nincs korhatár. Sokféle darab található univerzális méretben, tehát ha ajándékot szeretne adni valakinek, nem kell aggódnia, hogy a pulóverek túl nagyok vagy túl kicsik lesznek.

Stílusos és olcsó karácsonyi pulóverek párok számára

Top darab a karácsonyi ünnepek alatt. Gyönyörű, amikor mindenki körülöttük boldog és a ragyogó karácsonyfától vagy más dekorációtól eltekintve mindannyian dekorációk vagyunk, amelyek megváltoztatják az ünnepi hangulatot. Érdemes megemlíteni a párok számára készült karácsonyi pulóvereket is, amelyek üzletünkben nagyon kedvező áron kaphatók.

A páros karácsonyi pulóverek szenzáció

Szuper, ha párjával egyforma kényelmes pulóvert visel. Egyforma motívum, de különböző szín vagy egyforma minta és szín? Sok gyártó még ugyanabban a sorozatban mozog, és különféle színekre vagy más mintákra összpontosít, különösen a nők és a férfiak számára. Sokszor találunk olyan pulóvereket, amelyek első pillantásra ugyanolyannak tűnnek, de különböznek például a férfi pulóverek a gallérral stb. Ha ketten ugyanolyan ruhába akarnak öltözni, akkor a tökéletes megoldás a kifejezetten párok számára készült karácsonyi pulóverek. Fantasztikusan szolgálnak ajándékként is barátok vagy testvérek számára.

Ha férfiak és nők számára keres karácsonyi pulóvereket, megtalálja azokat online áruházunkban.

Szintén ajánljuk megtekinteni a női téli kollekciónk termékeit is: női hosszú pulóverek, női hótaposók, női téli kabátok, női pulóverek, női sapka és sál szettek.

Szintén ajánljuk megtekinteni a férfi téli kollekciónk termékeit is: férfi cipők, férfi nadrágok, férfi szvetterek, férfi pulóverek, férfi téli kabátok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió