Kategóriák
 
 
 
 
 

Női espadrilles

 
 
Sphinx filter parametrov
Árkategória
 
 

Női espadrilles – ideális a nyárra

Az espadrillek Spanyolországban keletkeztek. Nevük valószínűleg abból a fűből származik, amelyből a kötél szövött, mert az espadrillek talpa cellulózrostokból szőtt. A lábát borító espadrillek némelyike általában szövetből készült, bár egyre inkább találkozhatunk más anyagból készült eszpadrillekkel is. Mindegy miből készülnek, az a fő, hogy az espadrillek nagyon könnyű női cipők. Ezért nem meglepő, hogy évek óta a legkedveltebb nyári cipők közzé tartoznak. Ezen kívül, az espadrillek olyan nőknek ajánlott, akik nem szeretik felfedni a lábait, vagy nem tehetik ezt, például a munkán lévő szabályok miatt. Az elején az espadrillek a szandálok helyet készültek. Viszont nagyon gyorsan városi cipők váltak belőlük.

 
 
 
Ez a kategória jelenleg üres.
 
 

Mivel viselhetők az espadrillek? Ruhákkal, nadrágokkal ... egyszóval: mindennel.

Az espadrillek olyan fajta cipők, amelyek minden kombinációban megtalálhatók. Nagyon jó választás az alkalmi outfittekhez. Elegáns outfittekhez is illenek, főleg a gyengéd, például vászon nadrágokhoz vagy ruhákhoz. Viszont, ha inkább a városi laza stílust szereti, viselhet hozzájuk farmert is, vagy esetleg joggert és pólót. Az espadrillek tökéletesek a nyárra. Ahogy láthatja, az espadrillek nagyon sokoldalúak, és a teljes outfittnek könnyűséget ad.

 

Hogyan tisztítsuk és újítsuk az espadrilleket?

Az espadrillek vásárlása után nagyon sokszor feltevődik a kérdés, hogyan is törődjünk velük. A mosógép használata katasztrofális végeredményhez vezethet. A felső réteg jól viselkedik ha kontaktusba kerül a vízzel, de az alsó, szövött rész nem szabad hogy vízzel érintkezzen. Ezért a tisztításkor ajánlott enyhén bevizezett kefét és port vagy tisztítószert használni, amely a cipőkre ajánlott. Minden nap jó, ha használ fényező szereket is, amelyek a cipőt folyton illatosan tartják majd.

 

Miért éri meg espadrillt vásárolni?

Nehéz találni kényelmesebb és könnyebb városi nyári cipőt. A fűzős espadrillek jól helyettesítik a női sport cipőket és egyaránt sokkal könnyebbeknek tűnnek. A leghosszabb séták sem lesznek az espadrillekben fárasztóak. Ha inkább a magasabb cipőket kedveli, válassza a telitalpú espadrillt, amellyel egy pár centivel magasabb lesz, és mégis kényelmesen fogja magát érezni bennük. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió