Kategóriák
 
 
 
 
 

Női farmernadrágok

 
 
Szűrés
Árkategória
 
 

Női farmer - valaha és manapság

A női farmer nadrágot a piac nem ismerte addig, amíg a Levi Strauss & Co nem kezdeményezett forradalmat a női divatban. A női farmer nadrág megjelenését kezdetben botránynak és a rossz ízlés csúcsának tekintették. A farmert eredetileg kifejezetten a munkások számára készítették. Anyaguk szilárd, merev és különösen tartós volt. Munkaruházatnak nevezték őket, amelyek csak a nehéz munkákhoz voltak alkalmasak, és ezért egyáltalán nem kapcsolódtak a női nemmel. 1934-ben minden megváltozott, amikor a női farmert az egyenlőségért folytatott küzdelem szimbólumának tekintették. Másképpen nem is lehet megnevezni. Áttörést váltott ki nagy vitákkal, ám ez az ötlet és a gyártó a piacon maradt. Sok nő lelkesült a férfiaknak szánt nadrág viselésének lehetőségétől. Mások viszont élvezték a farmer viselésének gondolatát, elsősorban a praktikusság miatt, mivel ez az öltözék rendkívül kényelmes volt. Mindezekkel a nézetekkel a női farmer gondolata lassan növekedett, amíg a szekrény egyik legnépszerűbb és időtlen ruházatává nem vált.

 
 
több kategória
 
Ez a kategória jelenleg üres.
 
 

Női farmernadrág - nagy siker, de nehéz kezdéssel

Az évek múlásával a gyárak egyre több modellt és típusú női farmer nadrágot gyártottak. Ezeket a nadrágokat fokozatosan és egyre inkább a nők helyezték előnybe. Az egyszerű vágások és a merev anyagok mellett kényelmesebb és lágyabb női farmerek is megjelentek, amelyeket idővel úgy kezdték alakítani, hogy hangsúlyozzák a női íveket, és szépen harmonizálódjanak a női ruhák különböző stílusaival. Bizonyos időtől már a női farmernadrág már nem csak a munkaruhához kötődött, éppen ellenkezőleg, a boltok polcain számos olyan stílusos formatervezési minták jelentek meg, amelyeket kizárólag a nők számára terveztek. Végül a női farmer nagyon sikeres volt és túlélte a nehéz időket, ami miatt manapság a nők által a leggyakrabban választott nadrággá vált.

Női farmer lyukakkal és szakadással - forró HIT manapság

Tekintettel egy nem olyan távoli időszakra, amikor a szakadt farmert szemetesbe való darabnak tekintették, amelyet azonnal újra kellett cserélni, az idő drasztikusan megváltozott. Manapság a női ruházat különféle kiegészítőkről vagy „jóváhagyott” hibákról is ismert, mint a lyukak vagy a kopott megjelenés. A női szakadt farmer egy olyan divatos darab, amely nagyon sok nő érdeklődését felkeltette, ami miatt manapság a szakadások vagy kopott kinézet azt jelzi, hogy a viselője nagyon stílusos és orientált a divat téren, és nem a régi, nem felhasználható anyag jele. 

Fekete női farmer - a kék klasszikus legnagyobb vetélytársa

A lyukakkal ellátott fekete farmerről nyugodt szível el lehet mondani, hogy soha nem fog kimenni a divatból. Ugyanolyan szilárd, kényelmes és gyengéd, mint elődei az eredeti színükben és alakjukban. A színes farmer vetélytársa lett az eredeti kék anyagnak, miközben lehetőséget adott a stílus hangsúlyozására. A fekete nagyon klasszikus szín, amely hangsúlyozza az eleganciát és a stílust. Ezen kívül bizonyos sokoldalúsággal rendelkezik, így nagyon könnyű illeszteni bármilyen outfitthez. A fekete kétségkívül vizuálisan szűkít és a kiválasztott outfitt stílusát is növeli. Gyakorlatilag bármilyen színnel kombinálva jól néz ki.

Női farmernadrágok böngészése közben a következő kategóriáinkat is érdemes megtekinteni: női kabátok, női papucsok, női mellények, tunikák, női melegítőfelsők, ruhák, női csizmák, prémes mellények.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió