Kategóriák
 
 
 
 
 

NŐI FÜRDŐRUHÁK

 
 
Szűrés
Árkategória
 
 

Gabbiano – fürdőruha a Modanoemi-nél

 

Mindannyiunk szeretne a tengerparton varázslatos lenni. Pont ezért szükséges, hogy a fürdőruha nem csak kényelmes, de stílusos is legyen. E-shopunkban a legszebb fürdőruhákat kínáljuk a Gabbiano márkától, amelyekben garantáltan jól fogja magát érezni a tengerparton, vagy a víznél. Az első bikinit Louis Reard 1946-ban mutatta be, és azóta nagyon hosszú utat tettek meg, hogy úgy nézzenek ki, mint ahogy ma kinéznek. A bikini megnevezés, az atol Bikiny megnevezésből származik, ami a Marshall szigetek része, ahol a 40-es és 50-es években 67 atom bomba eset le. A bikinik már az elejétől nagyon menők, és az évek során nagyon sok különféle színű, vágású és rögzítésű modell lett bemutatva.

 
 
 
Ez a kategória jelenleg üres.
 
 

Fürdőruha története – a vászon öltözéktől a bikiniig 

A fürdőruhák múltbeli használata szorosan kapcsolódik a vallási elméletekhez. Az első fürdőruhának, amely vászon ruha és ing volt, egyszerűen védenie kellett a testet mások szemétől. Akkor jelentek meg, amikor a meztelen fürdőzés már nem volt tolerálva. A fürdőruhákkal lévő probléma, vagy inkább hiányuk a 18. században jelent meg. Abban az időben ezt külön női és férfi zónákkal oldották meg. Ennek ellenére a vízben használt ruhadarabok a nyaktól a bokáig fedték a testet. Csak egy évszázaddal később kezdődtek el a változtatások - a fürdőruhák lerövidültek. Az egy részes fürdőruhákra, amelyek egybevarrt blúz és rövidnadrágból álltak, 1912-ig kellett várni - abban az időben az úszás olimpiai sportág lett. Nem tartott sokáig, és 15 évvel később a fürdőruhák gyártására szintetikus anyagokat kezdtek el használni, amelyek gyorsan lehűltek és garantálták a kényelmet az úszás közben. A mai napig hasonlóképpen gyártják a fürdőruhákat.

Fürdőruha – sportos vagy elegáns? 

A fürdőruha kiválasztása a felhasználástól függ. Ha nem tudja elképzelni a lazsálást a strandon és az úszás a legkedvencebb tevékenységei közzé tartozik, akkor a sportos fürdőruha az ideális választás az Ön számára. Ha viszont szexi és elbűvölő szeretne lenni, akkor a Gabbiano bikiniket ajánljuk. Kiegészítheti őket nyári ruhákkal, szoknyával, vagy választhat hozzájuk egy divatos kézitáskát is. 

Fürdőruhák a Modanoemi-nél

E-shopunkban kínált fürdőruhák nem csak stílusosak, de a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően nagyon kényelmesek is. A fürdőruhák kiváló olasz anyagokból készültek. Különféle méretekben kínáljuk őket, úgyhogy könnyen kiválaszthatja a tökéletes modellt az Ön alakjára. Válassza ki tehát az ideális fürdőruhát és kezdődhet a nyár!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió