Kategóriák
 
 
 
 
 

NŐI PÓLÓK

 
 
Szűrés
Árkategória
A színe a
különleges kínálat
Szűrés speciális csoportok alapján
termék elérhetősége
Szűrés termék elérhetőség alapján
Méret
 
 

Női póló – minden női ruhaszekrény elengedhetetlen darabja 

A női pólók a női blúzokból alakultak ki, amelyek a férfi ingekből és a pólókból. A női pólók és blúzok története a 18.-ik századig nyúlik el. Abban az időben a népi öltözékek részeként viselték őket. Egy évszázaddal később kezdték használni egy darabként, amely illett a szoknyához vagy a kosztümökhöz. A divat fejlődésének köszönhetően lassan egy elegáns divatos darabbá váltak, és elérték a manapság kapható alakját és kinézetét. Ezért a női pólók minden női outfitt részévé váltak. Ma nagyon nehéz elképzelni egy ruhás szekrényt, amely nem tartalmaz egy pár pólót. A póló mindenekfelett a legkedveltebb ruhadarab, és az főleg azért, mert ez egy nagyon univerzális darab. A pólók különféle változatokban vannak tervezve, ezért különféle stílusokhoz illenek. A női póló minden nőhöz illik. Akár az elegáns, akár a sportos stílus felé hajlik, biztosan megtalálja a kedvenc darabját. A női pólók naponta használva vannak, legyen szó akár a casual stílusról, vagy a különleges alkalmakról, mint az ünnepélyek. A póló jól mutat szoknyával, elegáns nadrággal, de sportos rövidnadrággal is kombinálva. A pólók viselete az officiális eseményeken manapság nagyon természetes dolog. Ezen kívül a pólókban nagyon jól fogja magát érezni, mivel ez egy nagyon kényelmes öltözék.

 
 
több kategória
Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:
 
Megspórol: 38 %
Női kék póló 88001-6TM
Akció

Női kék póló 88001-6TM

2.629 Ft 1.640 Ft
Megspórol: 38 %
Női zöld póló 88001-7ZE
Akció

Női zöld póló 88001-7ZE

2.629 Ft 1.640 Ft
Megspórol: 38 %
Női kék póló 88001-16M
Akció

Női kék póló 88001-16M

2.629 Ft 1.640 Ft
Megspórol: 38 %
Női kék póló 88001-8SM
Akció

Női kék póló 88001-8SM

2.629 Ft 1.640 Ft
Megspórol: 38 %
Női szürke póló 88001-5G
Akció

Női szürke póló 88001-5G

2.629 Ft 1.640 Ft
Megspórol: 38 %
Női fekete póló 88001-2C
Akció

Női fekete póló 88001-2C

2.629 Ft 1.640 Ft
Megspórol: 38 %
Női fehér póló 88001-1B
Akció

Női fehér póló 88001-1B

2.629 Ft 1.640 Ft
Megspórol: 10 %
Női szexi elegáns felső 26-F5267B
Akció

Női szexi elegáns felső 26-F5267B

6.942 Ft 6.248 Ft
 
 

Női sportos pólók – kültéri és beltéri tevékenységekhez is 

A pólók kényelmessége teszi őket az olyan női ruhaszekrény elengedhetetlen részévé, amelyik kedveli a sportot. A kültéri és a beltéri sportok szükséges része a sportos öltözék, amilyen a női póló, amely legtöbbször melegítőnadrággal van kombinálva. A női pólóknál, amelyek sportos tevékenységre vannak használva, a legfontosabb az anyaga. Ez azért van, mert a tornázás közben a bőrnek egyfolytában lélegeznie kell. Az anyagon kívül nagyon fontos a vágás is. A lényeg hogy szabadon mozoghasson. A sportos pólójában kényelmesen kell hogy érezze magát minden, körülmények közt. Még egy fontos dolgot fel kell hogy hozzunk. A pólóknak természetesen jól is kell kinézniük. Színesnek és stílusosnak kell lenniük, mivel ha a póló jól néz ki, Ön is jól érzi majd magát benne, és így nagyobb a motiváció is a tornázásra. Az utolsó dolog, amire oda kell figyelni a póló kiválasztásakor, az a varrás. A nagyon vastag és kemény varrás kényelmetlen lehet, és nagyon hamar kopik a gyakori használat közben.

Női pólók – elegánsak és lazák 

Már amint említettük, a pólók az ingekből származnak, mégsem vesztették el az érdekességüket és az eleganciát. Különféle stílusokban kombinálható. A női pólók hova tovább annál jobban a divatos trend alapján vannak tervezve, és ezért manapság a pólókat nagyon nagy mennyiségben gyártják. Különböznek a dizájnban, színben, vágásban. Minden nő meg tudja találni a neki megfelelőt. Ami a mi üzletünket illeti, minden szezonba illó pólókat kínál. Nyárra csíkos pólókat kínálunk, amely az utóbbi években nagyon menő, úgynevezett tengerészeti stílus. Ezek a darabok kiválóak a formálisabb outfittekhez, mint például a kosztüm vagy az öltöny. Az elegáns pólókat vagy blúzokat bármilyen alkalomkor viselheti. A kevésbé formális darabok alkalmasak a mindennapi viseletre, munkába, iskolába, vásárláskor stb. Ha azt mondjuk leguniverzálisabb darab, akkor bizonyára a póló jut az eszünkbe. A póló melegebb időjárásban önmagában is viselhető, a hidegebb időjárásban pedig viselhető pulóver vagy kabát alatt. Ami a cipőt illeti, a blúz vagy a póló bármilyen cipőhöz illik, legyen az sportos vagy magassarkú cipő. A nyári időszakban inkább nyári cipőkkel kombináljuk, legyen az papucs vagy szandál. Elég csak kiválasztani, a választás Önön múlik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió