Kategóriák
 
 
 
 
 

Női szakadt farmernadrágok

 
 
Szűrés
Árkategória
 
 
 
Ez a kategória jelenleg üres.
 
 

Női szakadt farmer - stílusos és divatos

A női szakadt farmer manapság nagy sláger, divatkiáltás, amely évek óta az egyik legkedveltebb stílus. A szakadt nadrág minden nő számára alkalmas, életkortól, alaktól vagy az előnyben részesített stílustól függetlenül. Nagyon gyakran színésznők vagy énekesek választják őket az egyéni stílus kifejezéseként. Szinte bármilyen ruhához tökéletesen illek. A farmer, amelyet korábban csak a szorgalmas férfiak munkaruhájaként ismertek, a női divat új korszakát hirdette. Attól az időtől nagyon népszerűvé váltak. Különböző modellekben és stílusokban készítették őket, például szűkebb varrással, mint a férfiaké, amely kiemeli a nőies formákat.

Jellegzetes fekete szakadt farmerek

A női fekete szakadt farmer az egyik legnépszerűbb nadrág az elmúlt évek alatt. A fekete színt nagyon jól fogadták a piacon, és sok fekete, klasszikus női ruházat olyan nőket szólított meg, akik a sötétebb színekben érzik jól magukat. Könnyedén kombinálhatja őket bármilyen outfittel. Nagyon jól néznek ki, például egy hosszú színes szvetterrel vagy pulóverrel. Szép kiegészítő a nők számára, akik szeretnek farmer kabátot viselni. A fekete szakadt farmer elegánsan mutat inggel vagy laza blúzzal kombinálva. Minden cipő illik hozzá, körömcipőtől kezdve a sportos cipőig.

Női farmerek repedéssel a térdén

A legnépszerűbb és legkedveltebb lyukakkal rendelkező farmerek azok, amelyek térde kisebb vagy nagyobb lyukakkal vannak kiegészítve. Nagyon kényelmesek, a térden lévő lyukak szépek és feldobják az outfittet. A repedések ápolva vannak, hogy megakadályozzák annak terjedését, és ez biztosítja, hogy a farmer hosszú ideig gyönyörű legyen. A farmerek lyukakkal a térden azoknak a nőknek is alkalmasak, akik szeretik a minimalizmust.

Szürke farmer lyukakkal a térdén

Sok nő inkább a szürke színű szakadt farmert részesíti előnyben. Alkalmasak azoknak a nőknek, akik szeretik a sötétebb színeket, de a divatot és a sokoldalúságot is. A szürke farmer könnyen kombinálható nemcsak a mindennapi stílusban. Az elegáns outfittet is feldobja. A lyukakkal rendelkező farmer szürke színe minden évszakban ideális.

Tekintse meg szintén ezeket a kategóriákat is: női kiárusítás, női nadrágok, női cipők.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió