Kategóriák
 
 
 
 
 

NŐI SZOKNYÁK, RÖVIDNADRÁGOK

 
 
Szűrés
Árkategória
A színe a
különleges kínálat
Szűrés speciális csoportok alapján
termék elérhetősége
Szűrés termék elérhetőség alapján
Méret
 
 

Női szoknyák története

A szoknyák története nyilvánvaló. Ma a szoknya kimondottan női öltözék, de az elején a szoknyákat csak férfiak hordták. A nőknek meg kellett elégedniük a hosszú, gyakran kellemetlen ruhákkal. Elsősorban azért, mert a szoknya csak a deréktól lefelé fedte a testet, ami a férfiaknak elegendő volt. Eközben a nők, azon gondolkodtak, hogy fedjék le a mellkasukat, hogy ők is viselhessék a szoknyákat. Szóval, amíg a ruhák nem voltak elosztva fűzőkre és szoknyákra, a női szoknyák valójában nem is léteztek. Viszont a női szoknyák népszerűsége, ezután se volt valami nagy. A történetük valamikor a huszadik század elején kezdődik, amikor nagyon népszerűk voltak a magassarkú cipők. Az évek során a szoknyák hossza lerövidült. Az elején a hosszú szoknyák vitték a pálmát, többnyire olyan modellek, amelyek bokáig értek. Később, a múlt század húszas éveiben, népszerűk lettek a midi és a térdig érő szoknyák is. Az elején a ceruza szoknyák nyerték el a vásárlók tetszését. A széles szoknyák értékesebbek voltak. Az ötvenes évek környékén már a tervezők nem korlátozták magukat az anyagok felhasználásával és készülni kezdtek a nagyon széles szélekkel ellátott szoknyák.

 
 
Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:
 
Megspórol: 39 %
Női farmer rövidnadrág G3365C
Akció

Női farmer rövidnadrág G3365C

6.573 Ft 4.029 Ft
Megspórol: 28 %
Női farmer rövidnadrág G3377M
Akció

Női farmer rövidnadrág G3377M

7.307 Ft 5.261 Ft
Megspórol: 28 %
Női farmer rövidnadrág G3358M
Akció

Női farmer rövidnadrág G3358M

7.307 Ft 5.261 Ft
Megspórol: 28 %
Női farmer rövidnadrág G3357-13C
Akció

Női farmer rövidnadrág G3357-13C

6.573 Ft 4.735 Ft
Megspórol: 28 %
Női farmer rövidnadrág G3357-12B
Akció

Női farmer rövidnadrág G3357-12B

6.577 Ft 4.735 Ft
Megspórol: 43 %
Női elegáns kék business szoknya ESS100M
Akció

Női elegáns kék business szoknya ESS100M

9.867 Ft 5.599 Ft
Megspórol: 43 %
Női elegáns bézs business szoknya ESS100BE
Akció

Női elegáns bézs business szoknya ESS100BE

9.867 Ft 5.599 Ft
 
 

Modern szoknyák - midi, maxi és mini

A szoknya hossza manapság nem függ az elfogadott társadalmi normáktól. Ez az oka, hogy ruhaszekrényeink tele lehetnek midi, mini és bokáig érő szoknyákkal is. Nem létezik semmilyen határ, ami az alakokat illeti. A magas derékkal rendelkező szoknyák is nagyon kedveltek a formális alkalmakon, és a modellek közt is. Elérhetők a flounces, csíkos és rojtos szoknyák is. Határok nem léteznek a dizájnok közt sem. Csíkos vagy pöttyös szoknyák. A divat ismét visszatér. A nyolcvanas években divatos modellek újból kedveltek lettek. A felhasznált anyagok is szabadon választhatók. Találkozhatunk farmer, sifon vagy vékony pamutból készült szoknyákkal is, és természetesen sok más anyagokkal is. Viselhetők folyamatosan egész éven keresztül, de az igazság az, hogy a nyári időszakban a legkedveltebbek. Viselhetők szandállal, papucsokkal, vagy akár sportcipőkkel is. A hidegebb időkben nyugodtan felvehető hozzá szvetter is.

 

Női rövidnadrágok

Érdekes, hogy a rövidnadrágok az elejétől fogva a férfi szekrényben is találhatók voltak. Nem töltötték be a felső, de az alsó öltözék funkcióját. Az idő elteltével a női nadrágok hossza lerövidült, és így a rövidnadrágok tökéletesek lettek a nyári időszakra, főleg a tengerpartra. Kényelmesek és rövidek, ezek a rövidnadrágok és szoknyák előnyei. Ezen kívül az egyenletesen lenapozott lábak nagyon jól néznek ki,, szóval nehéz nem imádni őket. Különféle anyagokból készültek, de a leggyakoribb a farmer rövidnadrág. Olyan kényelmesek, hogy az hosszú nadrágoktól inspirálódtak, és kiegészítve lettek zsebekkel, amelyek tökéletesek abban a helyzetben, amikor nem szeretne magával táskát vagy hátizsákot vinni. Az utóbbi időben a női rövidnadrágok nagyon divatosak lettek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió