rólunk

Kategóriák
 
 
 
 
 

rólunk

ÜDVÖZÖLJÜK A MODANOEMI.HU OLDALON!

Szeretnénk elmondani valamit rólunk. "MODANOEMI" Ez a női és férfi divat világa. Világ, amely tele van trendi darabokkal, amelyek mindig a divat mai trendjei közé tartoznak. Folyamatosan figyelünk az európai és óceáni trendekre, a divatboltokra, a divatbemutatókra. Különböző jól ismert tervezőket követünk. És természetesen hallgatjuk Önt, ügyfeleinket. Mindig tele vagyunk elkötelezettséggel, hogy olyan árukat kínáljunk Önnek, amelyek stílusosak, modernek, egyediek, különösek es kényelmesek lesznek.

MAGAS MINŐSÉG KEDVEZMÉNYES ÁRAKON!

Az árut veszük a legjobb beszállítóktól. Különös figyelmet fordítunk az anyag minőségére és a munka minőségére. Az általunk kínált ruhák luxusruházatból készülnek a ruházati iparban. A minőség abszolút szükségszerű számunkra. Fontos számunkra, hogy hosszú ideig kényelmesen érezzek magukat a termékeinkben. A minőség mellett biztosítjuk, hogy ajánlatunk mindenki számára megfizethető legyen. Mindenki megérdemli a lehetőséget, hogy modernnek éreze magát.

FÉRFI DIVAT!

A férfi divat elkötelezett a kezdetektől. A férfiak körében különböző típusú pulóverek, farmerek, joggerek, pólók vagy sportkészletek találhatók. A legmagasabb minőségi termékek, amelyek nagy mennyiségű pamutot tartalmaznak. Ami garantálja a kényelmes viseletét. Megtalálja az egyszerű es az excentrikus darabokat is. A kedvenc "streetstyle". Ajánlataink közé tartoznak a J.STYLE pulóverek, amelyek egyedülállóak . Nem fog elveszleni a tömegben. Férfi ruházatok alkalmasak mindennapi viseletre, iskolába, munkába, szabadidőbe. Nem feledkeztünk meg a sportolókról sem. A sport- és szabadidős tevékenységekhez hasonlóan kényelmet kell érezni, figyelünk a feldolgozásra és az anyagcsomagokra. A készletek párokra készültek. A legtöbb férfi készlet esetében a női verzió is elkészült.

NŐI DIVAT!

E-shopunk fejlesztésében, az ajánlatunk is bővül. Elkezdtünk foglalkozni a hölgyek választékával is. A női divat trendekre összpontosítottunk. A divat és a trend világában inspirációt kerestünk. Elképzelésünk az volt, hogy a nőknek lehetősége nyíljon arra, hogy megvásárolhassák a trendi darabokat otthoni kényelmbe. Dolgozunk olyan gyártókkal, akik mindig is naprakészek a jelenlegi trendekkel. Beszálitóink szeretik és megértik a divatot. Nálunk a hölgyek fell öltöznek minden alkalomra. Mindennapos hordozásra divatos farmereket es pólókot találsz. Karl Lagerfeld mondta: "Soha ne becsüljük alá az egyszerű pólók, farmerek és kabátok erejét. Az mindig nagyon elegánsnak tűnik".  Nálunk találsz cipőket és kézitáskákat a legfrisseb kollekcióból. Sem bál, esküvő vagy egyéb társadalmi esemény sem fog meglepni, estélyi ruhák ajánlatunkból nem lesz képes választani, sok szép ruha közül.  A MODANOEMI folyamatosan gazdagítja kínálatát. Nagy erőfeszítéseket teszünk az elvárásoknak való megfelelés érdekében. "A divat olyan, mint egy játék, új szabályok egy új szezonban." Stefano Gabbana. Naponta dolgozunk magunkon. Törekszünk arra, hogy egyedülállóak és egyediek legyünk. Fenntartjuk szolgáltatásaink magas színvonalát. Mi a lehető legnagyobb erőfeszítést megteszük, hogy a vásárlás nálunk öröm legyen. A megrendeléseket a lehető legrövidebb idő alatt  feldolgozzuk. A megrendelése következő munkanapon otthon van.

Ne gondolkodjon, regisztrálja magát és vásároljon még kedvezőbb árakon. Legyen VIP vásárlónk, ami további előnyökkel jár.

Merüljön el a MODANOEMI divatvilágában

Kellemes vásárlást kíván  MODANOEMI CSAPAT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió