Kategóriák
 
 
 
 
 

Térd feletti zokni

 
 
Szűrés
Árkategória
A színe a
különleges kínálat
Szűrés speciális csoportok alapján
termék elérhetősége
Szűrés termék elérhetőség alapján
Méret
 
 

Szeretne gyönyörűen kinézni és szexi lenni télen is?

Felejtse el a klasszikus zoknikat, válasszon díszítettet vagy térd feletti zoknit. Tökéletesen néznek ki alacsony lábbelikkel vagy hótaposókkal kombinálva. Egy nagyon szexi kiegészítőről van szó, amelyet a hideg napokon nem csak kint, hanem otthon is értékelni fog.

 
 
Termékek felsorolása: Csökkenő rendezés
Megjelenítve #:
 
Megspórol: 20 %
Női piros karácsonyi térd feletti zokni 01CE
Akció

Női piros karácsonyi térd feletti zokni 01CE

7.534 Ft 6.027 Ft
Megspórol: 31 %
Női kötött camel térd feletti zokni masnival
Akció

Női kötött camel térd feletti zokni masnival

4.901 Ft 3.379 Ft
 
 

Női zokni

Minden nap, alkalomtól és évszaktól függetlenül, szükségünk van a zoknira. Az összes többi ruhadarab elhanyagolható és lecserélhető. A női zokni azonban nélkülözhetetlen. Természetesen néha fel kell adnunk az outfitt érdekében, mikor harisnyanadrágot vagy térd feletti zoknit húzunk fel. Az év nagy részében azonban a zoknik nélkülözhetetlenek, mivel minden nap megvédik a lábunkat a szennyeződésektől és a hidegtől. Ezért a női zokni, térd feletti zokni, térdzokni és harisnyanadrág kiválasztásakor figyelembe kell venni azok minőségét és anyagát. A zokni esetében elengedhetetlen, hogy légáteresztő legyen, és ne irritálja a bőrt, amit csak a kiváló minőségű pamut anyag garantálja.

Színes női zokni

Manapság számtalan modell kapható a piacon, amelyeknél már nem kell kompromisszumot kötnie a minőség vagy a megjelenés szempontja között. A női zoknik sokféle színben kaphatók, amelyek könnyen alkalmazkodnak az outfitt többi részéhez. Függetlenül attól, hogy női sportcipőt vagy elegánsabb cipőt választ majd, tökéletesen kiegészíti majd ruháját. Végül is a legújabb trendek azt jelzik, hogy a zoknik a magas sarkú cipőkbe is illenek. Mindenesetre ennek nem sokkoló, hanem kellemes változásnak kellene lennie, mivel a tervezők észrevették, hogy a zokni jobban védi a lábunkat, mint a klasszikus nylon harisnyanadrág.

Térd feletti zokni - ideális randizáshoz

Meg kell jegyezni, hogy a hölgyek nem csak zoknit viselnek, de különleges alkalmakkor a szekrény változást is igényel. Ezekben az esetekben térd feletti zoknit, térdig érő zoknit vagy harisnyát választunk. Végül el kell ismernie, hogy az ízléses és szexi térdig érő zokni teljesen eltérő megjelenést kölcsönöz outfittjének. Az itt található térd feletti zoknik nagyon kényelmesek és a legkiválóbb minőségű anyagból készültek.

Öltözék kedvező áron

A kiváló áraknak köszönhetően, amelyekért kínáljuk termékeinket, sokféle divatos darabbal kiegészítheti ruhásszekrényét, amelyek bármilyen alkalomra megfelelnek majd.

Ne hagyja ki az újdonságokat a többi kategóriákban sem, például: női kabátok, ruhák, szoknyák, pólók, mellények, női cipők, női papucsok, női szvetterek, tunikák, sportos szabadidő szettek, női divatkiegészítők.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Teljes (asztali) verzió